ЗМІ: Вакарчук йде на вибори і готується представити свою команду

08.05.2019 15:00   -
Автор:

Відомий український співак Святослав Вакарчук братиме участь у парламентських виборах і незабаром представить свою команду.
Про це заявили «Факти ICTV» з посиланням на власні джерела, повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
ЗМІ стверджують, що вже 16 травня співак оголосить про свій похід в політику та презентує свою команду. Місце та час зустрічі поки що невідомі.
Зазначимо, що прохідний бар’єр для партій складає 5%. Політолог Олександр Антонюк запевняє, що шанси подолати бар’єр у Вакарчука є.
«Враховуючи, що в цій виборчій кампанії буде домінувати емоційний, а не раціональний складник, шанси Вакарчука я б не відкидав. В Україні вже сформоване електоральне ядро ліберального типу. Воно потребує політичної сили, нових лідерів, нових сенсів і змістів, а також правильної нової комунікації», – заявив він.
Експерт нагадує, що успіх Зеленського залежав від того, що «політичний істеблішмент України втратив довіру» – не тільки довіру до Петра Порошенка, а й до Юлії Тимошенко, Юрія Бойка, Анатолія Гриценка та інших.
Політолог зазначає, що Вакарчук складатиме конкуренцію політикам і партіям з ліберальними цінностями.
Святослав Вакачук вже був у політиці. У 2007 році за списками партії «Наша Україна – Народна самооборона» він пройшов до Верховної ради. Втім, вже за рік склав свої повноваження.
Святослав Вакарчук вже давно у спілкуванні з пресою натякає на своє політичне майбутнє.