Відпочинок на Чорному морі: у мережі з’явився новий туристичний проєкт, присвячений Залізному Порту та Скадовську

04.11.2021 17:43   -
Автор:

Для популяризації курортної зони Причорномор’я на Херсонщині розпочали новий медіа-проєкт. З його допомогою кожен охочий зможе детально ознайомитися з найактуальнішою та достовірною інформацією про рекреаційні можливості Залізного Порту, Скадовська, а також острова Джарилгач. Про це повідомляється на сайті Херсонської облдержадміністрації.

Новий туристичний ресурс створений за ініціативою редакції НІАП «Кирилівка.Укр» і націлений на просування відомих чорноморських курортів за допомогою сучасних медіа-рішень.

Зокрема, в рамках проєкту представлено високоякісний 3Д-тур, що включає 10 сферичних панорам, знятих з повітря та створених за допомогою багатокадрової зйомки з роздільною здатністю 240 мегапікселів, 8 онлайн-трансляцій з веб-камер, 40 авторських статей по курортах та близько 30 оглядів об’єктів житла для туристів.

«Медіа-проєкт Залізний.Ком – це черговий крок, спрямований на підтримку вітчизняного пляжного туризму, особливо актуальну в такі непрості для нього часи. У ньому ми постаралися реалізувати наш найкращий досвід, отриманий при створенні попередніх успішних ресурсів, таких як Кирилівка.Укр та Арабатка.UA, які вже давно вийшли за межі цих регіонів», – пояснив мету та причини запуску нового проєкту Євген Смєльчаков, засновник та головний редактор zhelezniy.com.

Також автори проєкту зазначають, що він став першим для їхньої команди, спрямованим на популяризацію Причорномор’я, але, ймовірно, буде не єдиним. Крім того, вони зазначили, що надалі планується розвиток ресурсу – розширення охоплення курортної зони за рахунок додавання контенту по Хорлам та Приморському (Більшовик), встановлення нових веб-камер з видами на популярні пляжі та красиві локації, розширення блоку з оглядами готелів, поповнення новими текстовими та фотоматеріалами, реалізації мультимовності, а також регулярної актуалізації вже наявної інформації.

Наразі авторський колектив сайту Залізний.com планує встановлення нових веб-камер на території Скадовська, Приморського та Хорлів. З цією метою проєкт пропонує співпрацю готелям та розважальним об’єктам, які готові надати місце для монтажу обладнання.