Прикордонники затримали жителя Дніпропетровщини, що пересувався на автівці, яка перебуває в розшуку Інтерполу

04.05.2021 18:53   -

Для когось покупка “євробляхи” – довгоочікувана мрія. Аое не завжди автівки, що перепродують в Україну іноземці є чистими з точки зору закону.

Цього разу покпка спричинила проблеми жителю Дніпропетровської області, що на придбаній за кордоном іномарці намагався переднути лінію розмежування з окупованим Кримом.

Під час звичайної перевірки, українські прикордонники виявили, що машина марки BMW, якою подорожує чоловік, виявилась краденою і її навіть розшукує Інтерпол.

За кермом авто до Кримського півострова їхав на Великдень житель Дніпропетровщини. Під час перевірки документв з’ясувалося, що чоловік подорожує на іномарці, яка була поцуплена у цьому році у Чехії, а транспортний засіб розшукує Інтерпол.Щодо виявленого автомобіля поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ. Автомобіль передано співробітникам Нацполіції“, – сказано в повідомленні МВС.

Нажаль, подібні ситуації – не рідкість, адже загалом з початку року за результатами реагування на спрацювання бази даних Інтерполу співробітники Державної прикордонної служби України виявили 20 викрадених транспортних засобів.

Тож, купуючи авто з-за кордону, варто бути обережним.