Наша землячка Ярослава Магучіх встановила черговий рекорд і виграла золоту нагороду

03.02.2021 08:35   -

На турнірі з легкої атлетики UdinJump у словенській Банській-Бистриці наша землячка Ярослава Магучіх здобула чергову перемогу і встановила рекорд України, – повідомляє “24 Спорт”.

В ході змагань зі стрибків, Ярослава змогла узяти висоту 2 метри 6 сантиметрів і тим самим встановила новий рекорд в Україні. Світовий рекорд становить 2 метри і 8 сантиметрів, тож Ярослава мала змогу побити і його, але відмовилась від цього – напружена боротьба перед цим виснажила спортсменку.

Цікаво, що за золото на цьому турнірі змагалися дві українки – Ярослава Магучіх і Юлія Левченко. Сильнішою виявилась Ярослава.

Магучіх з першої спроби взяла як 1.99 метри, так і 2.01 метри. Левченко після невдалої спроби на 1.99 метри перенесла висоту на 2.01 метри, але її не взяла. На цьому Ярославу було вже не зупинити. Дівчина взяла не лише висоту 2.03, а згодом – і 2.06 метри. Такий результат дозволив легкоатлетці встановити новий світовий рекорд серед юніорок у приміщенні. Також результат Магучіх став рекордом і для України“, – коментує боротьбу дівчат видання.

Армійка Юлія Левченко стала золотою призеркою міжнародних змагань – Новини  Полтавщини
Юлія Левченко

Результати змагань (у метрах):

  1. Ярослава Магучіх (Україна) – 2.06
  2. Юлія Левченко (Україна) – 1.96
  3. Карина Демідик (Білорусь) – 1.93
  4. Елена Валлортігара (Італія) – 1.93