Кoktebel Jazz Fest 2022 теж відбудеться на Арабатській Стрілці

23.09.2021 09:28   -

Про це в соцмережах заявили організатори щорічного популярного джазового фестивалю, повідомляє azov.zp.ua.

Про точне місце проведення поки не повідомляється, але зате вже анонсовані дати заходу. Так, у 2022 році Кoktebel Jazz Festival пройде з 7 по 10 вересня.

«Раді анонсувати, що у 2022 році фестиваль повернеться до звичного формату декількох сцен біля самого моря, але на дуже теплій і затишній локації на Арабатці (на якій саме – поки секрет) з великим вибором варіантів розміщення на різний смак, включно з кемпінгом. Просто зараз вже домовляємося про участь кількох дуже цікавих міжнародних хедлайнерів. Тому зустрічаємося – 7-10 вересня 2022! », – написали організатори на сторінці у Facebook.

В 2021 році музичне дійство пройшло з 29 серпня по 5 вересня в курортному селищі Щасливцеве – найпівденнішому населеному пункті Херсонської області. Тут, як і на всій Арабатській Стрілці, сформовані хороші умови для проведення подібних заходів: є широкі піщані пляжі зі зручним проходом, безліч варіантів курортного житла і тепла погода під час оксамитового сезону, який припадає якраз на першу половину вересня.

Нагадаємо, що Кoktebel Jazz Festival з 2003 року щорічно збирає шанувальників джазу. З моменту заснування він проводився в кримському Коктебелі, з 2014 року – в Затоці Одеської області, а з 2016 – на пляжі міста Чорноморськ. За час існування він став не просто музичним заходом, а справжньою культурною і арт-подією.