Як готувати святковий стіл без шкоди для здоров’я: поради для дніпрян

Готуйте святковий стіл з користю
Свята часто означають час для надмірного споживання їжі та алкоголю, що може завдати шкоди здоров’ю. Гастроентеролог з Дніпра, Анастасія Анциферова, пропонує корисні поради, як уникнути цих пасток.
Збалансоване святкове меню
Додайте більше фруктів та овочів до вашого святкового столу. Вони не тільки насичені вітамінами та мінералами, але й допоможуть вам відчувати ситість, не переїдаючи важкої їжі. Включення вегетаріанських страв може бути також корисним.
Контролюйте споживання алкоголю. Вживання помірної кількості алкоголю може бути частиною святкових заходів, але імпортантно зберігати міру та пити достатньо води.
Не забувайте про достатньо сну та відпочинок. Гарний нічний відпочинок важливий для здоров’я та допоможе зберегти енергію під час святкового періоду.