Гуртом дешевше: електролічильники можна встановити зі знижкою, якщо об’єднатися із сусідами

03.11.2021 12:15   -
Автор:

Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO допомагає мешканцям ОСББ і ЖБК зменшувати витрати на електроенергію завдяки переходу на «нічний» тариф. За наявності двозонного лічильника мешканці квартир зможуть удвічі менше сплачувати за кіловат-години, спожиті з 23:00 до 07:00.

Такий лічильник можна замовити у складі енергоефективного набору від YASNO разом з послугою заміни «під ключ». При замовлені 10 і більше наборів на один багатоповерховий будинок, постачальник надає знижку -10% від вартості. Навіть, якщо у будинку ОСББ не створений, мешканці можуть об’єднатися та замовити набори разом за однією адресою, аби отримати знижку.

До складу енергоефективного набору входять: двозонний лічильник, з яким споживачі сплачують удвічі менше за використану з 23:00 до 07:00 електроенергію за «нічним» тарифом, енергоощадні LED-лампи, які споживають до 10 разів менше електроенергії за лампи розжарювання, розумна розетка з можливістю програмування часу вмикання/вимикання енергоємних приладів.

Мешканці деяких багатоповерхівок у Дніпрі вже встигли оцінити переваги наборів від YASNO. Своїм досвідом поділився Максим.

«Я завітав в енергоофіс YASNO, оскільки хотів більше дізнатись про способи економії. Фахівець розповіла мені про енергоефективні набори з двозонним лічильником  і про 10% знижку, яку можна отримати, об’єднавшись для купівлі із сусідами. Я розмістив інформацію у чаті будинку, і вже до вечора з’явилися перші охочі. Так за декілька днів нас було вже 24. Я зібрав контакти і передав їх спеціалісту YASNO, який оформив усі замовлення», – сказав Максим.

«Ми прагнемо, аби наші клієнти ставали більш енергоефективними і могли скорочувати свої витрати. Саме тому ми пропонуємо клієнтам готові енергоефективні рішення для квартир. У Павлограді, Дніпрі та Кам’янському вже 7 будинків та більш ніж 90 клієнтів, об’єднавшись між собою, отримали набори зі знижкою 10% та заощаджують витрати на електроенергію. А щоб економія стала ще відчутнішою, можна скористатись порадами з проєкту «YASNO_як_заощаджувати» або звернутись до наших фахівців за консультацією», – додав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Отримати консультацію з енергозбереження та замовити енергоефективний набір від YASNO можна і дистанційно: в інтернет-магазині постачальника, за телефонами контакт-центру (056/067/050) 770-11-55 або в найближчому енергоофісі.