Дизайн, QR-помічник та персональний сервіс: новий магазин АГРОМАТ у Дніпрі

19.11.2021 13:42   -
Автор:

Дизайнерський простір у форматі open space, новий QR-помічник, затишні зони для відпочинку та трендовий асортимент плитки та сантехніки — так вражає новий магазин АГРОМАТ у Дніпрі, розташований за адресою Набережна Перемоги, 68-а.

Національна мережа магазинів плитки та сантехніки АГРОМАТ закохує у світ керамічного дизайну по всій Україні, а відтепер і в Дніпрі. Саме тут 13 листопада 2021 року відбулося відкриття нового магазину. Всього компанія нараховує 24 магазини в Україні.

АГРОМАТ у Дніпрі — це 1100 кв.м. території справжнього дизайну. Мінімалістична концепція магазину виповнена із вкрапленням лофтових елементів та з яскравими динамічними патернами на стінах у стилі поп-арт. Асортимент досконало підібраний за останніми інтер’єрними трендами та презентований у вигляді естетичних стендів. Особливо вражають експозиції з плиткою XL форматів у повний зріст. Це популярні сьогодні  реалістичні імітації оніксів і мармурів та супермодні кольорові камені. 

Окрема зона виділена під готові рішення для ванної кімнати, що є візитівкою АГРОМАТ. Значну частину магазину займають саме професійно оформлені шоу-руми, які покликані надати клієнтам безліч ідей, що і з чим комбінувати для створення стильного інтер’єру. 

Також магазин презентує великий вибір інноваційної сантехніки: змішувачі, душові кабіни, ванни, сучасні підвісні унітази, інсталяції з сенсорним управлінням; дизайнерські меблі та аксесуари для ванної кімнати, дзеркала та освітлення від кращих світових брендів і дизайнерських бюро. А ще супутні матеріали для облаштування ванної кімнати.

Новий зручний сервіс від АГРОМАТ — QR-помічник. Щоби скористуватися ним, достатньо просто вiдкрити камеру телефону та навести її на QR-код на ціннику. Після цього покупці потрапляють на сторінку зі всією інформацією про товар: фото, характеристики, залишки, товари з цієї ж колекції та товари-аналоги. Те, що сподобалося, можна додавати до власного списку. Його можна надсилати на імейл, ділитися ним із дизайнером, близькими, передати менеджеру для обробки та створення рахунку або роздрукувати в магазині в спеціальних зонах зі встановленими QR-принтерами.

Попри технологічні нововведення, персональний сервіс залишається пріоритетом магазинів АГРОМАТ.  А це означає, що кожний покупець отримує особистого менеджера, який не просто ознайомлює з асортиментом, а допомагає визначитися зі стилем, поєднати кольори та фактури, розрахувати необхідну кількість товару. А найцікавіше — покупці зможуть побачити наочно, як виглядатиме ванна кімната з обраним товаром, скориставшись послугою 3D-візуалізації.

Прийняти рішення щодо покупки, провести переговори з дизайнером, випити запашної кави чи дочекатися на формування рахунку можна в сучасно облаштованих комфортних зонах для відпочинку з Wi-Fi .

Магазини АГРОМАТ по всій Україні покликані надати українцям доступ до якісної продукції світового рівня та можливість створити затишну, красиву та сучасну оселю.