Дніпровські спортсмени стали призерами чемпіонату України з легкої атлетики

30.01.2020 18:32   -
Автор:

27-29 січня в Сумах майже 700 атлетів взяло участь в юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики в приміщенні. На цих змаганнях було показано низку високих результатів, про які розповів старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв. Про це повідомляється на сайті Федерації легкої атлетики.
У змаганні взяли участь 18 вихованців комунального позашкільного навчального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 3» Дніпровської міської ради, що за результатами змагань стала першою у рейтингу серед спортивних шкіл країни за очками.
Юні легкоатлети посіли наступні місця:
ІІ місце – Єлизавета Кобелєва (біг 800 метрів)
ІІ місце – Володимир Коваленко (біг 800 метрів)
ІІ місце – Сергій Помазан (штовхання ядра)
ІІІ місце – Назар Степанов (біг 60 метрів з бар’єрами)
ІІІ місце – Дар’я Мітеніна (потрійний стрибок)
ІІІ місце – Роман Родін (стрибки з жердиною)
ІІІ місце – Єлизавета Кобелєва (біг 2000 метрів з перешкодами)
Командний залік на чемпіонаті виграла Київська область, серед ДЮСШ – КЗ “КДЮСШ №12” Харків, серед СДЮШОР – СДЮСШОР №3 Дніпропетровської області.
«Також під час змагань у Сумах відбувся відбір до збірної України на міжнародну матчеву зустріч юнацьких збірних у Стамбулі (Туреччина) 7 березня та частково – на міжнародну матчеву зустріч юнаків в Івано-Франківську 3 травня. Добирати будемо у лютому в Мукачево на чемпіонаті України з метань, після чого остаточно сформуємо ці дві команди», – зазначив Андрій Каратєєв.
Днепр.Главное