Жителі Дніпра вимагають полагодити ліфти в місті

12.09.2019 17:45   -
Автор:

Жителі Дніпра вимагають полагодити ліфти в місті та відзвітувати про виконані роботи.
Про це йдеться у тексті документу, розміщеному на сайті єдиних петицій міста, повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» із посиланням на «Вісті Придніпров’я».
Автор документу жаліється на те, що у нових ліфтах їздити гірше, ніж у старих. «Прошу винести на найближчу сесію міської ради це дуже болюче питання. Сповістити громаду міста, обладнання яких виробників було використано під час капремонтів, прозвітувати про витрачені на це кошти», — написала автор документу. До кінця збору підписів залишилось 90 днів. Аби петиція була розглянута, її мають підписати 1000 чоловік.
Нагадаємо, «Вісті» писали, що торік у Дніпрі відновили рекордну кількість підйомників — 245. За перші місяці цього року у будинках, які належать громаді міста, капітально відремонтували 27 ліфтів.
Представники сервісної служби і департаменту житлового господарства ДМР закликають містян дбайливо ставитися до оновлених ліфтів, не перевантажувати їх і, звичайно, не псувати. Про можливі негаразди потрібно сповіщати сервісні служби, телефони, яких вказані на інформаційних табличках у підйомниках або будинках.