Зеленський у Буковелі випадково оселився в одному готелі з Коломойським

04.01.2022 18:25   -

За інформацією джерел Української правди, сьогодні президент Володимир Зеленський приїхав до Буковеля і розмістився у Radisson Blu Resort Bukovel, де водночас зупинився олігарх Ігор Коломойський із сім’єю. Прессекретар президента Сергій Никифоров повідомив, що Зеленський і Коломойський не зустрічалися.

Джерела УП кажуть, що президент оселився на тому ж 5-му поверсі, де гостює Коломойський. Сім’ї президента у готелі не бачили.

Коломойський прокоментував це так: “Не чув, не бачився і не планую. О 16:00 їду (у місто Дніпро, – УП)”.

Никифоров у відповідь на прохання підтвердити або спростувати інформацію УП послався на пост на сторінці Зеленського у Facebook, де йдеться про те, що він справді перебуває у Буковелі “для короткого зимового відпочинку”, але не уточнюється, в якому саме готелі зупинився.

“Вони не зустрічалися”, – написав Никифоров у відповідь на уточнювальне запитання, чи зустрічався президент із Коломойським.

 У коментарі Цензор.нет Коломойський назвав одночасне з президентом перебування в готелі “збігом”.

“Я щойно покинув готель, їду. Я заїхав до Редісона 30 грудня. Наскільки мені відомо, президент зупинився в іншому крилі готелю, з окремим входом і ліфтом. Ми з президентом не бачилися і не спілкувалися. Вчора ми вечеряли в готелі, і не знали, що президент заїхав. Я про прибуття Зеленського в готель дізнався від журналіста Ткача, сьогодні о 15:13. Ще раз повторюю, що ми з Зеленським не спілкуємося, це збіг”.

Рада національної безпеки та оборони може визначити список людей, які потраплять до реєстру олігархів під час засідання, що відбудеться 20-25 травня 2022 року.

Зеленський у Буковелі оселився в одному готелі з Коломойським. ОП: вони не зустрічалися