Зеленського просять заборонити “Квартал 95”: опубліковано петицію

11.06.2019 22:30   -
Автор:

На сайті президента України Володимира Зеленського з’явилася електронна петиція, в якій йдеться про заборону діяльності і продукції компанії “Студія Квартал 95”.
Про це пише “Тoday.ua“, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Зазначається, що заборона пропонується у зв’язку з “багаторічною пропагандою українофобії та ідеології російського миру”. Петиція була зареєстрована 10 червня і зібрала 1300 голосів з 25 тисяч необхідних.
“Визнати діяльність ТОВ “Студія Квартал 95″ як таку, що несе загрозу незалежності, територіальній цілісності та суверенітету України”, – йдеться в тексті петиції.
Автором документу виступає Едуард Савицький. Збір голосів триватиме до 11 вересня.

У суботу, 8 червня, на сайті президента України Володимира Зеленського з’явилася петиція про звільнення другого українського президента Леоніда Кучми з Тристоронньої контактної групи, яка на переговорах у Мінську займається питанням мирного врегулювання ситуації на Донбасі.
Ініціатор збору підписів Максим Воронін зазначив, що призначення Леоніда Кучми до складу Тристоронньої контактної групи призвело до його недоторканності.
Станом на сьогодні, 11 червня, петиція про звільнення Леоніда Кучми зібрала 1653 голоси підписів. Для розгляду документа необхідно 25 тисяч підписів.