Зеленський запросив Саакашвілі працювати в Уряді

22.04.2020 14:34   -
Автор:

За інформацією видання Ліга.нет президент України Володимир Зеленський запропонував пост віце-премєр-міністра Міхеілу Саакашвілі і той погодився.
Цю інформацію вже підтвердив сам Саакашвілі у Фейсбук.
«Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем’єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем’єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов’язані з моєю можливою роботою в уряді», – написав Міхеіл Саакашвілі.
Тепер Верховна Рада має проголосувати за кандидатуру політика на міністерський пост – можливо, це станеться уже 24 квітня на позачерговому засіданні.
«Плануємо розглянути питання по Саакашвілі, якщо голоси будуть на п’ятницю», – сказав один із керівників фракції «Слуга народа».
Саакашвілі заявив, що підтримував Зеленського з самого початку і тепер рішуче налаштований на проведення реформ, спираючись на підтримку всіх патріотичних сил.
«Я підтримував президента Зеленського під час виборів, весь той час, який він займає цей пост і пов’язую з його командою великі надії для України. Я підходжу до цієї пропозиції та до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду у нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз як ніколи потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах».
Уже 24 квітня Саакашвілі планує представити свою програму реформ в парламенті.
Сподіваємось, що Саакашвілі цього разу зможе зробити набагато більше, ніж на посаді губернатора Одеської області.
Суд отменил отказ ЦИК в регистрации команды Саакашвили на выборах ...