Зеленський заявив, що в Україні треба масово міняти чиновників, але кадрів не вистачає

23.04.2020 15:02   -
Автор:

Володимир Зеленський вважає, що в країні треба міняти майже усіх чиновників середньої ланки. Втім, проблема у тому, що замінити «поганих» чиновників на «хороших» складно – не вистачає кадрів.
За словами президента, в Україні багато талановитих людей, але вони не хочуть іти в політику. Про все це Зеленський сказав у відеофільмі «Рік президента Зеленського», представленому Офісом Президента до річниці виборів.
«Вам сьогодні скаже будь-яка країна в світі, і США, і європейці, і всередині країни всі знають, що сьогодні нагорі ніхто нічого не бере. Президент нічого не бере, жодної копійки. В державних установах, держкомпаніях, держбанках немає людей, яких я за гроші розставив. Нижче є проблеми, в середній ланці серед чиновників є багато людей, які там працюють по 15-20 років. Вони незмінні, і я впевнений, що вони не зміняться. Я переконаний, що їх всіх треба «чистити», – сказав Зеленський.
Ймовірно, така заява має відношення до майбутніх місцевих виборів в Україні – таким чином Зеленський не просто натякнув на необхідність обрати “нові обличчя”, але й анонсував відкритість партії “Слуга народу” до нових людей, що можуть допомогти цій політичній сили набрати більшу кількість голосів. А це дуже потрібно “Слугам”, адже їх рейтинги швидко падають.
Мир с РФ: Зеленский поставил ультиматум России - Национальный Банк ...