Зеленський хоче залучити «заробітчан», що повернулись в Україну, до будівництва доріг

03.04.2020 16:53   -
Автор:

Таку ідею Володимир Зеленський озвучив у своєму відео-зверненні, повідомляє Громадське.
Президент акцентував увагу на тому, що багато українців у час епідемії повернулись додому, але епідемія мине і постане питання про працевлаштування цих людей. На думку Зеленського, вони мають працювати в Україні, а не їхати за кордон.
«Це добра новина, хай і обставини такого повернення не найприємніші. Але рано чи пізно коронавірус пройде і карантин закінчиться. Вважаю, що ми повинні зробити все і втримати цих людей на батьківщині. Нам дуже потрібні ваші знання і ваші вміння», — сказав глава держави», – сказав Зеленський.
За його словами, він звернувся до уряду із пропозицією розробити механізми і проекти, що створять нові робочі місця в Україні. Зокрема, Президент згадав обіцяне ним масштабне будівництво доріг по всій країні.
«Саме в цьому контексті знаковим є продовження програми «Велике будівництво» — тисячі кілометрів нових доріг та інфраструктурні об’єкти дадуть той необхідний імпульс економічного розвитку та створять нові робочі місця», – підкреслив президент.
Варто зауважити, що скоротивши фінансування багатьох сфер на тлі епідемії, уряд вирішив не зменшувати фінансування будівництва доріг.
На Волині будують дорогу до пункту пропуску на кордоні з Польщею ...