«Завдяки вам швидше перемагатимемо ворога» – військові подякували дніпрянам за підтримку технікою

01.10.2022 17:44   -

За понад сім місяців війни Дніпро передав на фронт близько 600 легковиків і вантажівок, а також десятки дронів, сотні радіостанцій та чимало іншого устаткування. Днями українським захисникам передали ще 8 безпілотників для ведення розвідки. 

Військові вкотре повторюють — дронів забагато не буває. Чим їх більше, тим ширша загальна мережа спостереження за ворогом. «Дрони — це як зброя. Вони теж мають запас використання. Необхідно постійно їх поновлювати. Коли дрон один, він дає певне поле зору та можливості для ураження противника. Якщо дронів вісім (як от зараз), це у стільки ж разів збільшує наші можливості», — пояснює молодший лейтенант Олександр. Військовий також звернувся до всіх дніпрян: «Дякуємо за стабільну підтримку Збройних Сил України. Завдяки вам ми маємо можливість швидше, якісніше та безпечніше перемогти противника».

Мер Дніпра Борис Філатов наголосив, що місто і далі допомагатиме,  враховуючи всі потреби та побажання від українських військових. 

«Це дуже необхідна допомога для наших бійців. Є потреби і замовлення на це обладнання. Ми докуповуємо його постійно. Тож давайте всі разом і далі допомагати ЗСУ, донатити благодійним фондам і підтримувати ініціативи міської влади. Разом до Перемоги», — сказав Філатов.