Замість Вілкула на посаду віце-спікера Ради пропонують Юрія Березу

01.12.2014 09:18   -
Автор:

Сьогодні, 1 грудня, на засіданні фракції “Блоку Петра Порошенка” політикам планують запропонувати підтримку на рахунок Юрія Берези ( «Народний фронт») у якості віце-спікера Верховної Ради.
Про це заявив нардеп з Дніпропетровська Андрій Денисенко, повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
На своїй сторінці у соцмережі політик пояснив, що пропозицію про висування керівника полку «Дніпро» Юрія Берези висловив член партії “Самопоміч” Семен Семенченко, тож колеги-нардепи пропонують підтримати цю кандидатуру на противагу опозиційного кандидата Олександра Вілкула.
Нагадаємо, 29 листопада на засіданні фракції БПП було прийнято рішення не підтримувати опозиційних кандидатів на посади голів комітетів ВР, якщо ті голосували за диктаторські «закони 16 січня». Нардепи з Дніпропетровщини заявили, що не голосуватимуть за Вілкула на посаді віце-спікера.
Також Андрій Денисенко зауважив, що Юрій Береза є абсолютно прохідним кандидатом, за якого проголосує більшість депутатів коаліції.
«Сьогодні в нас у БПП засідання фракції – виноситиму питання про підтримку друга Юрія. Переконаний у підтримці колег-дніпрян Віталія Купрія, Валентина Дідича, Максима Курячого і багатьох інших», – повідомив Денисенко.