Захищав Україну від загарбників: на війні загинув воїн з Кам’янського

20.04.2024 09:27   -

Щодня Україна втрачає мужніх захисників України, які борються за свободу та незалежність нашої країни. Вони захищають нас, наших дітей та майбутнє усієї держави. Міський голова Кам’янського повідомив, що в бою на Донеччині загинув військовий з Дмитро Чернопащенко, – пише «Наше Місто».

12 квітня, отримавши чисельні поранення внаслідок обстрілу позицій поблизу населеного пункту Спірне на Донеччині, помер молодший сержант Дмитро Чернопащенко.

Дмитро народився у тодішньому Дніпродзержинську. У 2014 році закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж. Долі, упродовж 2016-2018 років, чоловік проходив строкову військову службу. Після неї тривалий час працював на авторинку приватним підприємцем.

Мирне життя закінчилося, коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну. У березні 2022 року Дмитро став до лав Національної гвардії України та боронив українську землю від загарбників. Йому біло лиже 29 років.

У чоловіка залишилися батьки, сестра та брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.