За минулу добу на Донбасі зафіксовано 8 випадків порушення режиму припинення вогню

22.04.2021 08:18   -

За минулу добу, 21 квітня, російські найманці вчинили 8 збройних провокацій, обстрілюючи позиції українських військових. Для обстрілів терористи використовували міномети калібру 82 мм та 120 мм, гранатомети, протитанкові ракети, вогонь бойових машин піхоти, кулемети.

Неподалік населених пунктів ПІСКИ та ПІВДЕННЕ російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля ШУМІВ та ПЕРВОМАЙСЬКА з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу селища НОВГОРОДСЬКЕ противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а біля КАМ’ЯНКИ зі станкових протитанкових гранатометів. В районі КРАСНОГОРІВКИ російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів“, – уточнюється в повідомленні прес-служби ООС.

Уже сьогодні бойовики вчинили нові провокації – станом на 7 годину ранку, 22 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, неподалік населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Зайцеве – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пфсків противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських захисників немає.