З вівторка в Україні обіцяють значне похолодання

19.12.2021 18:58   -

В Україну, в тому числі й на Дніпропетровщину, йде холодний циклон, що змусить українців суттєво утеплитись. Синоптики обіцяють, що стовпчик термометра опуститься навіть до -10 градусів і більше.

В Україну йде мороз! Завтра похолодання лише торкнеться нас легенько лапою, як кіт о 5-тій ранку, заходитимуть поки що невеликі “мінуси”.А вже на День зимового сонцестояння, 21-го грудня, похолодання у більшості областей України досягне вночі -6-14 градусів, а вдень -3-11 градусів!До середини тижня похолодання зміцніє, морози затріщать сильніше, проте вже з п’ятниці знову очікується потепління“, – написала на своїй сторінці синоптик Наталка Діденко.

У понеділок, 20 грудня температура ще буде близько 0 градусів, а от уже вночі з понеділка на вівторок вдарить мороз. Вночі 21 грудня обіцяють 8-10 градусів нижче нуля, а наступної ночі – до 15 градусів морозу.

Втім, є і приємні новини – похолодання супроводжуватиметься опадами і зима нарешті порадує нас снігом. Досить сильні морози триматимуться до кінця тижня, тож сніг не розтане.