З Дніпропетровщини до зони АТО відправили відремонтовані танк та БМП (ФОТО)

12.12.2014 16:49   -
Автор:

На Дніпропетровщині продовжують ремонтувати постраждалу під час бойових дій на сході країни техніку, а також збирати теплі речі та продукти харчування для солдатів.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Зокрема, на території Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу відремонтовані БМП-2 і танк Т-64. Також волонтери зібрали необхідні бійцям теплі речі та продукти харчування, які завантажені до бронетехніки та будуть відправлені до зони АТО. Все отримають військові ОК «Південь».
«Дніпропетровщина – буферна зона. Тут є і можливості, і спеціалісти, які зацікавлені допомогти українській армії. Регіон готовий отримувати державні замовлення на ремонт військової техніки», – сказав радник губернатора Олексій Салкоч.
Це не перша військова техніка, яку ремонтує завод. У жовтні завод вже відремонтував БМП-2, яку передали військовослужбовцям ОК «Південь».
Підприємство підготувало необхідний майданчик для ремонту техніки. Роботи з її відновлення фінансує Фонд оборони країни.
«Ми задоволені результатом. Раді, що є люди, які допомагають нашим військовим. Гроші, які надходять до Фонду спрямовуються на важливу справу. За останні півтора місяці на Дніпропетровщині відремонтовано 15 одиниць вантажної техніки, яка сьогодні використовується нашими військовими в АТО. Це КАМАЗи, ЗІЛи, УРАЛи. Такі ремонти відбуватимуться й надалі, щоб покращити якість несення служби солдатам, які захищають рідну землю», – Олексій Салкоч.


Як розповіли на заводі, тут планується відремонтувати ще 40 БМП-2, 5 танків, 2 зенітно-самохідних установки “Шилка” та 6 зенітно-ракетних гарматних комплексів «Тунгуска».


Крім цього на Дніпропетровщині ремонтом військової техніки займаються ПП «Д.В. Верховінін», ПП «В.В.Лук’яненко», «МАЗ – центр Дніпропетровськ», ПВСП СТО “Карлссон”, «Паритет – СП», ТОВ ВКФ «Ігрек».