«Вижити» у зомбі-апокаліпсисі: у парку Зелений гай відкривається унікальний атракціон

08.10.2021 12:31   -
Автор:


У парку Зелений гай запрацює новий атракціон у стилі зомбі-апокаліпсису. Як зазначають організатори, це унікальне пейнтбольне шоу, адже подібного квесту перед Гелловіном у країні ще не було. Розташовуватиметься він на локації пейнтбольного клубу, що у нижній частині парку.

За правилами 6 охочих сідають у спеціально обладнаний зомбі-бус й відправляються у поїздку-виживання: «В автобусі є пейнтбольні пістолети, на шляху траплятимуться зомбі й не тільки. Вони з’являються де завгодно, головне їх помітити. Працюватиме атракціон у вечірній час (приблизно з 17:00 до 22:00), адже у нас все обладнання світлове й ультрафіолетове. Навіть ці пейнтбольні кульки світяться лишень у темряві. На одну поїздку, яка триватиме 12 хвилин, дається 200 так званих патронів», — зазначив керівник проєкту  Олександр Бабічев.

Приурочили такий квест до Гелловіну. 

«Це свято з року в рік набирає популярності в Україні. Традиційно воно відзначається вночі проти 1 листопада. У парку ж Зелений гай святкуватимемо цілий місяць! Однією з розваг стане атракціон «Полювання на зомбі». Прийти можна з 8 по 30 жовтня. Також на центральній алеї парку ми плануємо встановити тематичну фотозону – із гарбузами та свічками. Сподіваємося, це стане популярною фотолокацією для дніпрян», – підсумував директор КП «Міська інфраструктура» Олексій Тесля.

Детальніше про роботу атракціону «Полювання на зомбі»:  https://www.facebook.com/groups/1830889330316625/?ref=share