Вперше за довгий час, доба на Донбасі пройшла без порушень режиму припинення вогню

03.06.2021 08:26   -

Прес-служба ООС звітувала про те, що вперше за довгий час військових дій на Донбасі доба минула без обстрілів та порушень. За добу 2 червня не було зафіксовано жодних провокацій з боку терористів.

Станом на ранок 3 червня також зберігається тиша.

Протягом минулої доби, 2 червня та станом на 7 годину ранку 3 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню“, – сказано в повідомленні.

Як наслідок – жодних поранених і бойових втрат в українських підрозділах.

Чудова новина, що дає надію на можливість припинення війни на Донбасі!

Втім, затишшя цілком може бути нетривалим. Адже позаминулої доби, 1 червня, було зафіксовано 5 випадків порушення режиму тиші – поблизу населеного пункту Новгородське окупанти тричі відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, великокаліберних кулеметів і станкових протитанкових гранатометів; у районі Катеринівки ворог використав гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю; неподалік Пісків противник у напрямку позицій наших захисників вів вогонь зі стрілецької зброї.