Вперше конкурс для перевізників транслюватимуть в прямому ефірі

05.11.2015 10:20   -
Автор:

Незручні маршрутки, хамство водіїв та відмови перевозити пільговиків відійдуть у минуле. Змінити систему допоможе прозорий конкурс серед перевізників. Цього разу конкурс буде максимально відкритий, а новий договір захистить інтереси пасажирів і перевізників.
Про це повідомив начальник юридичного управління Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Юрченко, пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ“.
Перевізники, які прагнуть перемогти у конкурсі, повинні мати пасажирські автобуси, а не переобладнані вантажівки. У всіх машинах має стояти GPS-навігатор. Комфорт та якість перевезень для людей стоять на першому місці. Також з перевізниками погодять графіки руху та умови пільгових перевезень.
Читайте також: В Днепропетровске провели масштабный конкурс среди маршрутчиков
«Очільник області Валентин Резніченко розставив чіткі пріоритети в роботі. Завдання на сьогодні – провести максимально відкритий конкурс. Сьогодні ми розглядаємо всі можливі варіанти, аж до трансляції конкурсу в прямому ефірі. Відповідно до закону сама процедура голосування є закритою, але якщо члени комісії ухвалять відповідне рішення, то цей важливий етап стане абсолютно прозорим. Умови для всіх перевізників рівні – переможуть найкращі», – зазначив Володимир Юрченко.
Нова система вирішить проблему й компенсації перевізникам проїзду пільговиків. За словами головного юриста області, для цього вся їх робота повинна бути прозорою. Вони мають показати реальний пасажиропотік і «по білому» проводити всі операції.
Читайте також: Днепропетровские маршрутчики не прошли тест на льготников