Ворожка передбачила, хто стане мером Дніпра, а Зеленському – передчасний ухід із посади

04.09.2020 11:05   -

Журналісти видання Наше Місто вирішили спитати про майбутнє у екстрасенса. Власне, питання про те, хто має шанси на перемогу у виборах на посаду мера Дніпра.

В якості «есперта-медіума» була запрошена Ольга Стогнушенко, фіналістка «Битви екстрасенсів-16».

Медіум гадала по фото місцевих політиків, серед яких були Борис Філатов, Загід Краснов, Олександр Бондаренко, Святослав Олійник, Мгер Куюмчан, Іван Куліченко, Олександр Вілкул та Сергій Риженко.

На думку екстрасенса, найвищі шанси на перемогу і досягнення результату має Борис Філатов. Хоча медіум зазначила, що йому перемога достанеться важко і пізніше він може піти з посади самостійно. Інші кандидати, ніби, не мають реальних шансів.

«Победа ему слишком дорого достается, — говорит экстрасенс. — Он сядет в кресло императора, хотя потом даже желание уйти будет, настолько ему все надоест, вся эта деструкция и невыполнения условий», – сказала Ольга.

Також ворожка передрікла президенту Володимиру Зеленському передчасний ухід з посади.

«Он не досидит до конца срока, — сказали кары Таро. — Он связан по рукам и ногам кем-то вышестоящим. И это не Игорь Коломойский. Условно, это можно описать так: придут ребята постарше и скажут: «Отдай машинку, иди в свой двор и нам играть не мешай!» Но все карты говорят, что его правление закончится досрочно из-за какого-то решающего события», – вважає медіум.

Кто станет мэром Днепра: прогноз экстрасенса. Новости Днепра