Вони хочуть нас знищити: міський голова Дніпра Борис Філатов про атаку на місто

26.10.2024 10:15   -

Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував нічну атаку ворога на місто. Він наголосив, що це було пряме влучання в житловий будинок. Про це пише «Наше місто» з посиланням на Телеграм Бориса Філатова.

–На жаль, ми всі звикли до війни. Ми, іноземці, весь світ. Людина така істота, що звикає до всього. Обстріли кожного дня – для нас майже «нова реальність». Але за інформаційним шумом , що триває кожного дня: «уламки дрона впали на багатоповерхівку», «в результаті роботи ППО», ми почали забувати, що коїться насправді, – написав Борис Філатов у Телеграм.

За словами мера, це була не просто двоповерхова будівля. Це – звичайний житловий будинок на 8 квартир. Вчора влучили в Дніпрі балістичною ракетою в житловий будинок.

-Ніякі не «уламки». Жодних військових цілей поруч. Пряме. Влучання. В житловий будинок. На 8 квартир. Цивільних людей. Балістичною ракетою!!! Поруч ще один такий же житловий будинок зруйнований. Є загиблі. У дитини відірвана рука. Вони хочуть нас знищити. Памʼятайте про це кожного дня, – резюмував Борис Філатов.

За матеріалами Наше Місто.