Володимир Гройсман розповів, як обирав свою команду

11.06.2019 20:45   -
Автор:

Під час робочої поїздки на Вінниччину Володимир Гройсман розповів, в яких сферах державного управління будуть проведені швидкі, якісні реформи та пояснив, як обирав свою команду на вибори до парламенту.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» із посиланням на «vn.presspoint.in.ua».
«Я точно можу сказати, що дуже важливо не просто називати прізвища людей, а дуже важливо, щоб ці люди були здатними приймати рішення і були компететнтними у своїх сферах.
Люди, які об‘єднались в мою команду – це люди, які мають дуже якісні компетентні знання. Мають досвід роботи парламентської, в тому числі урядової. Мають розуміння необхідних реформ та якості, для того, щоб ці зміни були не на папері, а щоб вони були реалізовані в багатьох сферах: фінанси, економіка, освіта, оборонка, інфраструктура, культура, структурні реформи.
Це все те, чим ми володіємо. І наші знання, і компетенції дають впевненість в тому, що наші дії будуть абсолютно професійними і люди будуть їх відчувати», – зазначив прем‘єр під час спілкування з журналістами.
Політик також відповід на ряд запитань. Зокрема, щодо нової організації системи управління, оптимізації райдержадміністрацій, створення інституту перфектів. Докладніше у відео.