Водія дніпровського маршруту 136 відсторонили за скандал із ветераном

12.02.2020 18:41   -
Автор:

8 лютого в Дніпрі стався конфлікт між водієм автобуса маршруту 136 і ветераном, що переріс у загальну сварку в маршрутці. Водій відмовляв ветерану, який не мав ноги (!!!) в пільговому проїзді. За ветерана заступилась дівчина.
Наразі, Радіо Свобода повідомляє, що водія вже відсторонили від роботи, – про це сказав голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Дніпра Михайло Тонконогий.
«Повністю не встановлена суть інциденту. Наразі водій відсторонений від керування автобусом, призначено службову перевірку. Ми зараз шукаємо того учасника бойових дій і жінку, яка за нього заступилась, шукаємо інших пасажирів, які їхали в маршрутці, аби з’ясувати, з чого почався конфлікт, адже на відео ми не бачимо початку, а лише кульмінацію конфлікту», – сказав керівник профспілки.
Картинки по запросу
Михайло Тонконогий зауважив, що з водіями маршрутних автобусів Дніпра проведуть чергову профілактичну бесіду з метою недопущення подібних випадків.
Ветерани Дніпра швидко відреагували на зухвалість водія – провели акцію з вимогами звільнити водія-хама з роботи.
«Водії маршрутних таксі та керівництво всіх АТП м.Дніпро, попереджаємо вас знову, не хаміть і не відмовляйтесь перевозити учасників АТО, у нас є девіз «Один за всіх і всі за одного»! Підсумок такий, образите або з неповагою поставитесь до ветеранів ми прийдемо до вас!», – написав один із ветеранів у Фейсбук.
Світлина від Андрія Латюка.
Днепр.Главное