Вночі РФ скоїла повітряний удар в районі Кропивницького, українські десантники зупинили окупантів на річці Тетерів, – Генштаб

25.02.2022 08:49   -

У ніч на 25 лютого РФ здійснила повітряний удар по українських підрозділах в районі міста Кропивницький, – повідомляє у Facebook Генштаб ЗСУ.

“Противник наніс повітряний удар по підрозділам в районі міста Кропивницький. Відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя”, – йдеться у повідомленні.

Десантники ЗСУ дають відсіч ворогу в районах населених пунктів Димер та Іванків Київської області та зупинили окупанта на річці Тетерів.

“Десантно-штурмові війська ЗСУ ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Міст через річку зруйновано”, – повідомили в Генштабі.

Одна тактична група українських військових утримує аеродром Гостомеля.

“Повітряні Сили Збройних Сил України захищають небо над Києвом. Так, після 04:00 українська система протиповітряної оборони не дала долетіти двом смертельним подарункам “братів” до столиці. Вступайте до лав Збройних Сил України та Сил ТРО! Земля під ногами окупанта має горіти!” – підсумувалил в Генштабі.