Внаслідок ракетної атаки на Дніпропетровщину пошкоджено енергетичні об’єкти

27.04.2024 09:31   -

Вранці суботи, 27 квітня, Дніпропетровщина пережила чергову масовану ракетну атаку. Сили ППО знищили 13 ракет – у Дніпровському, Криворізькому і Павлоградському районах. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на інформацію від Дніпровської ОВА.

Та, на жаль, без наслідків не минулося. У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджені енергетичні об’єкти. Сталося кілька займань.  Поранений 39-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.  Є перебої з водопостачанням на Криворіжжі, – йдеться у повідомленні голови Дніпровської ОВА Сергія Лисака. 

Ввечері 26 квітня та вночі ворог атакував Нікопольщину. Тричі обстріляв район з артилерії та чотири рази вдарив БпЛА. 

Найбільше дісталося самому  Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Оговтуватися буде вдома. Пошкоджені 7 п’ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівля, салон краси, – додає Лисак.

За його словами гучно було й у Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В останній побите авто. Обстеження уражених територій триває. 

Через обстріли Марганецької громади, які сталися напередодні, без електропостачання залишилося 2 села. Це 600 абонентів. Фахівці лагодять мережі.