Влада замовляє “кабак” на День Незалежності. Скандал з авторами пісень

25.08.2020 12:43   -

Автори пісень, які заспівали на концерті Зеленського до Дня незалежності, без їхнього дозволу, обурені, що вони звучали на святі НЕЗАЛЕЖНОСТІ разом із “шльопками”.

Святковий концерт від Зеленського перетворився на скандал не лише через “шльопки”, а й через те, що митці не давали дозвіл на використання своїх пісень. Представники гуртів «Океан Ельзи», «Бумбокс», «Тартак» та інші автори заявили, що не давали дозвіл на використання своїх пісень на концерті «Пісенна історія сучасної України» до Дня незалежності.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - oe.png

«Варто зробити важливе зауваження, попри погляди, які побутують, – не всім артистам байдуже, де грають їхні пісні, для кого, хто їх виконує тощо. Інакше кажучи, «вам же буде добре, ми вас покажемо по ТБ» – не працює. І «ми заплатимо гроші» – теж», – заявив директор групи “Бумбокс” і зазначив, що, те, що сталося під час свята – справжній сюр.

«Хочу звернути особливу увагу всіх, хто читає цей пост, що порушення авторських прав – це маленька річ і деталь, про яку варто говорити просто як про неповагу до митця та безкоштовну організацію заходу. Проблеми набагато глибші. Коли влада замовляє “кабак” у країні з війною у самому центрі стародавнього міста, а організатори шоу і музиканти радісно підіграють владі, яка пнеться ощасливити всіх навкруги своїм сяйвом, тоді на платформу залазить зайчик з прапором України… Він, цей милий зайчик, провісник беркутівців, які стріляли у людей, зелених чоловічків у Криму, розірваних Донецька і Луганська…»

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - bb.png
Шоу на День Незалежності: DZIDZIO і Сергій Міхалок стали ...