Влада повертає на посади корупціонерів режиму Януковича, – нардеп

27.08.2015 21:49   -
Автор:

Дніпродзержинський народний депутат Віталій Купрій заявив, що повернення мером Дніпродзержинська Станіславом Сафроновим на посаду заступника по ЖКГ свого давнього колеги-регіонала Сергія Понізова є ганебним.
Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Влада повертає на посади корупціонерів режиму Януковича. Неприємна інформація надійшла до мене сьогодні з рідного міста Дніпродзержинськ. Міський голова і довірена особа Януковича Станіслав Сафронов повернув на посаду заступника по ЖКГ свого давнього колегу-регіонала Сергія Понізова.
Нагадаю, що саме цей чиновник був організатором численних корупційних схем в місті, вірно обслуговував президентську вертикаль і сумлінно носив наверх багатомільйонні відкати. Навіть після 3-х місячного перебування в СІЗО він не покаявся і продовжував розробляти і втілювати в життя свої махінації, попередньо затвердивши який саме відсоток хабарів буде принесений ним своїм босам», – заявив нардеп.
“Я особисто добивався відкриття кримінальних проваджень проти Сергія Понізова. Але його впливові покровителі, які справно отримували свою долю награбованого у народу, не давали можливість відправити в тюрму цього пройдисвіта. Коли стало зрозуміло, що правоохоронці не спроможні боротись з ганебними явищами в Дніпродзержинському ЖКГ, я звернувся до тоді заступника голови Дніпропетровської ОДА Генадія Корбана з проханням втрутитись.
Коротка розмова «по душам» в кабінеті у Корбана зробила більше ніж моя п’ятирічна боротьба. Понізов написав заяву про звільнення. Місто потрохи стало оживати. І тут знову такий ляпас – повернення регіонала-корупціонера на посаду заступника міського голови по ЖКГ (поки у статусі виконуючого обов’язки). Куди дивиться обласна влада, чим займається гарант Конституції? Питання риторичне.
Ситуація просто ганебна. Моє місто має 250 тисяч населення, бюджет як в обласних центрах Житомир, Рівно або Хмельницький. А житловий фонд, вулиці, комунальне господарство в такому жалюгідному стані, що й порівняти з цими містами важко. І при такій кадровій політиці перспектив змін на краще не видно навіть на горизонті», – додав Віталій Купрій.