Влада Дніпра розсилає вказівки, як голосувати за необхідну петицію до Порошенка

05.10.2018 15:30   -
Автор:

До навчальних закладів Дніпра мерією були надіслані інструкції з голосування за петицію щодо аеропорту.
Про йдеться у дописі групи активістів “Ежедневный ГромКонтроль” у “Фейсбуці”, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “Depo.Дніпро“.
До навчальних закладів Дніпра була надіслана телефонограма за підписом заступника міського голови Дніпра Олександра Шикуленка з проханням проінформувати про голосування за петицію щодо фінансування будівництва злітної смуги аеропорту Дніпра.
Також у телефонограмі просять направити до мерії звіт, де вказані прізвища працівників навчальних закладів, що підтримали петицію.
“Збір підписів за петицію до глави держави посадові особи міськради організовують в кращих радянських традиціях. Наприклад, в навчальні заклади міста розіслана телефонограма за підписом заступника міського голови А.Шикуленка (але схожі “прохання” прийшли і в інші підприємства і установи). У документі міститься пряма рекомендація “проінформувати співробітників установ освіти і підтримати петицію”. Крім того, в листах, які отримують педагоги з Департаменту гуманітарної політики, міститься наполегливе прохання надати до 8 жовтня інформацію про співробітників, які підтримали петицію”, – йдеться у повідомлені.