Військкомати Дніпропетровщини готуються до осіннього призову

09.08.2018 14:00   -
Автор:

В Україні відбувається підготовка у військових комісаріатах до осіннього призову на строкову військову службу до Збройних сил України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Сухопутних військ ЗСУ у Facebook, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
За інформацією штабу Сухопутних військ, проводиться детальний аналіз облікових даних про кількісний і якісний склад призовників, які проживають у кожному районі, та області (місті) в цілому, організовано проведення всебічного та поглибленого вивчення призовників, які підлягають черговому призову.
«До роботи з вивчення особистих якостей призовників, особливостями добору поповнення для режимних частин, порядком проведення бесід і заповнення листків вивчення та іншими питаннями, залучаються найбільш досвідчені робітники військових комісаріатів, викладачі допризовної підготовки навчальних закладів та офіцери запасу», — зазначили у прес-службі.
Водночас, за даними штабу, призовників, які рішенням районних (міських) призовних комісій визнані тимчасово непридатними до строкової військової служби строком до 6 місяців, підлягаючих черговому призову викликають до військових комісаріатів та направляють на лікування з визначенням строків його завершення. У штабі Сухопутних військ ЗСУ додали, що згідно з указом президента України, у жовтні 2018 року розпочнеться призов громадян України на строкову військову службу.