Війна між Азербайджаном та Вірменією триває, попри проголошене припинення вогню Лавровим

11.10.2020 16:43   -

Азербайджан заявив, що збройні сили Вірменії вночі завдали ракетного удару по житлових будинках другого за величиною міста Азербайджану – Гянджі, -помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджієв на пресконференції в суботу, 10 жовтня, заявив, що збройні сили Вірменії продовжують обстріл позицій азербайджанських військових і азербайджанських населених пунктів, попри досягнуту домовленість про припинення вогню.

Нагірний Карабах знову у вогні

“Як відомо, сьогодні мало вступити в силу “тимчасове перемир’я”. Однак вірменська сторона продовжує атаки на азербайджанських військових і обстріли населених пунктів Азербайджану. Азербайджанська армія змушена відповідати на ці дії в умовах “гуманітарного перемир’я”, – сказав Гаджієв.

Вірменія заперечує свою причетність до обстрілу. Вірменія та Нагірний Карабах категорично спростовують повідомлення Азербайджану про нанесення удару по місту Гянджа.

У Нагірному Карабасі зірвалось перемир'я | UA.NEWS

У бесіді з Арменпрес прессекретарка міністра оборони Вірменії Шушан Степанян сказала, що заява Баку є брехнею. Про це ж повідомили в прес-службі “Армії оборони Арцаха” в Нагірному Карабасі.

Нагадаємо: 10 жовтня Вірменія звинуватила збройні сили Азербайджану в обстрілі Степанакерта – головного міста Нагірного Карабаху. При цьому Міноборони Азербайджану в суботу повідомило про обстріл збройними силами Вірменії азербайджанського міста Тертер.

Раніше Вірменія і Азербайджан в гуманітарних цілях  нібито домовилися про припинення вогню в Нагірному Карабаху з 12:00 10 жовтня.