Військові про підтримку від Дніпра: «Місто завжди допомагає, швидко і чітко вирішуючи наші проблеми»

23.10.2024 15:45   -

23 жовтня під час 56-ї чергової сесії міськради Дніпра мер Борис Філатов вручив командирам та представникам бойових бригад Сил оборони грошові сертифікати на ще майже 63 млн грн. Це кошти прямої субвенції, яку виділяє громада.

«До нас прийшли хлопці-оборонці. Це представники 9 бойових бригад. Від бригади, що зараз стоїть на Курщині, до наших рідних бригад ТрО, славетної 25-ї Січеславської, славетної 93-ї «Холодний Яр». Я дуже вдячний всім дніпрянам, платникам податків. Бо це всі ми — дніпряни — допомагаємо Збройним Силам», — наголосив Філатов.

Він також підкреслив, що всі подарунки, які під час засідання передали військові, поповнять окремий музей вдячності, котрий облаштовано в холі міськради.

«Я вже одинадцятий рік на війні і дуже багато знаю — хто і як допомагає. Дніпро завжди допомагає, завжди відповідає, швидко і чітко вирішуючи наші проблеми. Залежить від громади та від управлінців, хто і як допомагає. Дніпру великі вітання, велика вдячність громаді. Ніколи не зупиняйтесь, завжди допомагайте. Бо без вашої підтримки тяжко», — наголосив командир батальйону безпілотних систем 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського Сергій.