«Війна «Тойот»», запаси пального та придбання зброї: Геннадій Корбан назвав надважливі аспекти, що дозволять країні і далі міцно тримати оборону

22.03.2022 20:16   -

Армія і тероборона якнайшвидше повинні стати мобільнішими, а озброєння для бійців ТРО можна купувати через військові адміністрації. Також потрібно сформувати та розосередити суттєві запаси пального. На цьому у своєму дописі у Facebook наголосив керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан.

«Шановні керівники держави, оскільки зараз ускладнена комунікація, хотілося б сконцентрувати вашу увагу на таких критичних питаннях. Прошу взяти до уваги! Війна не закінчиться швидко», — написав він. 

Так Геннадій Корбан наголошує, що окупантам потрібно влаштувати «війну «тойот»» — придбати тисячі пікапів та джипів, поліпшити військово-цивільну логістику та закупити тисячі вантажівок на 5-10 тонн. «Це дасть нам суттєву тактичну перевагу перед супротивником», — пояснює він.

Також за словами керівника Центру тероборони Дніпра, створення і розосередження запасів пального дасть змогу і надалі забезпечувати життєдіяльність мільйонів людей у центральній та східній Україні. На це треба зважити і подбати заздалегідь, адже через перекриті порти немає змоги переробляти нафту. 

«І останнє. Озброєння необхідно закуповувати. Просити допомогу – це правильно, але малоефективно. Країни Східної Європи готові продавати нам озброєння за гроші. Зброю для ТРО можна закуповувати через військові адміністрації. Територіальна оборона має застосовувати різні види озброєння на практиці та навчанні. Інакше ми не досягнемо якості боєздатності людей», – резюмував Геннадій Корбан.

Fact: Why Toyota (Yes, Toyota) Dominates Today's Battlefields | The  National Interest