Відомий блогер-антивакцинатор помер від ковіду

25.07.2021 17:58   -

В помер США відомий 34-річний блогер Стівен Гармон, що пропагував відмову від вакцинації проти коронавірусу. Помер – від коронавірусу, після місяця хвороби.

Позиція Стівена була обумовлена тим, що він був віруючим протестантом і вважав, що від хвороби може врятувати не вакцина, а лише віра.

Про смерть блогера повідомив протестантський пастор Брайян Х’юстон, що дружив із Гармоном.

Цікаво, що Х’юстон відверто зауважив про те, що не поділяє позиції померлого Гармона щодо вакцинації і навіть запевнив, що більшість людей у його громаді вакциновані.

Стівен був просто юнаком трохи більше 30-и років. Він був випускником коледжу Хілсонг і життєво важливою частиною нашої церкви в Каліфорнії. Він був одним із найщедріших людей, яких я знаю, і перед ним так багато було. Він завжди звертався до нашихонухів під час футбольних матчів і його буде нам не вистачати. РІП. ПРИМІТКА: Думки Стівена щодо вакцин були його власними. Вони не відображають поглядів і думок Церкви Хілсонг. Багато наших пасторів, персонал та громада повністю вакциновані, і цього буде ще більше, коли вакцини стануть доступними для них у своїх країнах“, – написав пастор.

Медики різних країн, в тому числі й США, вже вказують на тенденцію – з ковідомв лікарню починають потрапляти люди, переважно не щеплені від вірусу.