Відеосервіс Netflix знизив вартість підписок в Україні

19.11.2021 12:27   -

Стримінгова платформа Netflix змінила вартість підписок в Україні, зробивши їх дешевшими. Найдешевший план тепер коштує менше ніж 5 євро, найдорожчий — менш як 10 євро на місяць.

Тепер вартість базової підписки (480p) в Україні €4,99 (раніше коштувала €7,99), стандартного плану (1080р) — €7,99 (раніше коштував €9,99), а преміум-підписки (4К+HDR) — € 9,99, замість € 11,99.

Для всіх українських користувачів Netflix нові тарифи почнуть діяти з наступного місяця.

У жовтні Netflix запустив в Україні локалізований сервіс із інтерфейсом українською мовою. Також сервіс завів офіційні сторінки українською мовою у соцмережах Facebook, Instagram та YouTube.

У листопаді Netflix запустив сайт із власним щотижневим рейтингом популярних фільмів та серіалів. У кожній із понад 90 країн, де працює Netflix, рейтинг топ-10 свій.

Про фільми українською на Netflix можна дізнатися тут.

Глобальний відеосервіс Netflix запустив спеціальну версію для України. Портал доступний за адресою www.netflix.ua. Нещодавно в Netflix повідомляли про початок роботи зі створення спеціальної версії для українських передплатників.

«Майже через шість років після запуску англомовного сервісу на Україні ми раді запропонувати нашим глядачам сервіс повністю українською мовою», – повідомили в компанії.

Стрімінговий сервіс запустив офіційні акаунти для української аудиторії в Facebook, Instagram та YouTube – Netflix Україна. Разом з тим наголошується, що контент відеосервісу тепер буде доступний не тільки з українськими субтитрами, а й в дубляжі.

Найкращі серіали Нетфлікс, які можна подивитися не тільки з субтитрами, але і в українському дубляжі:

  • серіал «Академія Амбрелла»;
  • костюмований серіал «Бріджертон»;
  • комедійно-драматичний серіал «Сексуальне виховання»;
  • Серіал «Корона» (The Crown, 2016) – історична телевізійна драма;
  • науково-фантастичний мультфільм «Мітчелли проти машин»;
  • міні-серіал «Ферзевий гамбіт» (Хід королеви).

Повідомляється, що фільми Нетфлікс також будуть з’являтися українською мовою.

У компанії відзначають, що український – тепер одна з понад 30 основних мов, на яких Netflix доступний у всьому світі.