Весь Верхньодніпровський психоневрологічний інтернат проголосував за “слугу”

31.10.2020 19:04   -

Санітари супроводжували всіх психічнохворих до кабінок для голосування і “допомагали” визначатися. Результат – всі за “слугу народу”.

У Верхньодніпровську Дніпропетровської області на території психоневрологічного інтернату відбулися масові фальсифікації на користь кандидатів від партії «Слуга народу». Наразі влада намагається узаконити ці фальсифікації, – повідомляє gorsovet.

1018998010

Місцева ДВК, розташована у психоневрологічному інтернаті, визнала, що голосування було повністю фальсифіковане. За таке рішення проголосували 8 з 12 членів комісії. Складено 35 протоколів про порушення: у кабінки для голосування хворих супроводжували санітари, не залишали заповнити бюлетень наодинці і тих, хто голосував у палатах.

Директор інтернату Геннадій Войтов – особливо зацікавлений, адже сам балотується в депутати від партії «Слуга народу». Тому після визнання виборів на дільниці недійсними він та його санітари вдерлися на засідання ТВК, вимагаючи зарахувати фальсифіковане голосування всупереч рішенню дільничної комісії», – повідомили представники «Європейської Солідарності» в Дніпропетровській області.

Останні повідомлення з ТВК, свідчать, що комісія зважила на чисельні порушення під час голосування й скасувала сфальсифіковані результати на цій дільниці.