Вбивство депутата на Дніпропетровщині: з’явилися нові подробиці про загиблого

24.12.2018 13:30   -
Автор:

Оприлюднили ім’я депутата Криничанської районної ради Дніпропетровської області, який загинув внаслідок розбійного нападу. Це 58-річний Олександр Грушка.
Про це пише «Судово-юридична газета», повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ».
У районі він відомий як фермер і директор фірми «Карат-Плюс». Співзасновник цього сільгосппідприємства – Людмила Дідич, дружина народного депутата від БПП Валентина Дідича.
У поліції розповіли, що сьогодні вночі банда невідомих у масках напала на будинок фермера. Це сталося в селі Саксаганське Криничанського району.
«Під час нападу зловмисники вбили господаря, заволоділи грошима і майном сім’ї місцевих жителів. Група невідомих була в балаклавах. Нападники зв’язали господаря будинку, його дружину та дочку. Погрожуючи ножем і предметом, схожим на пістолет, зловмисники заволоділи грошима і майном сім’ї. У ході вимагання грошей один з нападників завдав власнику будинку ножового поранення. Від отриманої травми чоловік помер у лікарні», – кажуть у поліції.
Бандити винесли з будинку 50 тис. грн і 20 тис. дол. Нападників шукають.
На сайті Криничанської райради з’явилися слова співчуття. Пишуть, що Олександр Грушка 18 років керував «Карат-Плюс».
«Особливу увагу приділяв підвищенню культури землеробства, впровадженню провідних технологій і використанню насіння високоврожайних сортів і гібридів. Удостоєний трудової нагороди Міністерства аграрної політики України «Знак пошани», нагрудного знака Дніпропетровської обласної державної адміністрації та обласної ради «За розвиток регіону», численних грамот і подяк», – уточнюють посадовці.