Важкопораненого воїна гелікоптером доправили з фронту до Дніпра

07.02.2021 09:39   -

6 лютого в Дніпро військовим вертольотом терміново евакуйовано Захисника з мінно-вибуховою травмою , чисельними осколковими пораненнями , опіком обличчя, ймовірно є поранення очей, – повідомляє Тетяна Губа, радник голови Дніпропетровської Обласної Державної Адміністрації, на свої сторінці facebook.

Як повідомлялося раніше, у суботу, 6 лютого, українська армія зазнала втрат на фронті. Загинули двоє військовослужбовців, які підірвалися на вибухівці. Один боєць дістав поранення. Саме його вертольотом евакуювали до Дніпра. 

 Наразі чекаємо на результат обстеження в обласній лікарні Мечникова, адже наші медики мають величезний досвід діагностування й лікування бойових травм. Тепер цивільні лікарі продовжать боротьбу за життя і здоров‘я нашого земляка після того, як йому надавали першу допомогу військові медики, коли забезпечували підтримку під час всіх етапів транспортування та евакуації. Також варто відзначити роботу екіпажу вертольотчиків за політ в складних нічних умовах.

З усіх питань, пов‘язаних з евакуацією і лікуванням наших Захисників є цілковита підтримка з боку нашої обласної влади, – зазначила Тетяна Губа.