Вандала, що зіпсував пам’ятник жертвам Голокосту у Кривому Розі, затримали

22.01.2020 08:56   -
Автор:

Раніше вже повідомлялось, що невідомі осквернили пам’ятник жертвам Голокосту у Кривому Розі.
Поліції вдалося встановити особу вандала і затримати його. Про це повідомляє сайт національної поліції в Дніпропетровській області.
За словами начальника Криворізького відділу поліції Сергія Лукашова, місцевий житель просто хуліганив. Крім пам’ятника жертвам Голокосту, чоловік зіпсував ще кілька культурних об’єктів у місті.
«19 січня чоловік за допомогою балончика з фарбою він пошкодив напис на пам’ятнику жертвам Голокосту, розташованому у Центрально-Міському районі Кривого Рогу. Для затримання підозрюваного поліцейські спільно з працівниками СБУ опрацювали відео з понад 50 камер відео спостереження, завдяки чому було встановлено маршрут руху порушника. Для пошуків порушника було залучено 80 співробітників поліції. В результаті проведених заходів сьогодні зловмисника затримали» – розповів Сергій Лукашов під час брифінгу 21 січня.

Наразі чоловіка доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин події. Його затримано в порядку статті 208 КПКУ. Вирішується питання про вручення порушнику повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).
Днепр.Главное