Валентин Резніченко очолив рейтинг голів ОДА за виконаними обіцянками

18.09.2018 10:30   -
Автор:

Основні напрямки, на яких зосередилася команда Резніченка – капітальний ремонт доріг, шкіл, дитячих садків, стадіонів, водогонів і лікарень. Аналітичний портал “Слово і діло” опублікував оновлений рейтинг губернаторів України за кількістю виконаних обіцянок, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” з посиланням на “ТСН. Україна“.
Основні напрямки, на яких зосередилася команда Резніченка – капітальний ремонт доріг (відремонтовано понад 500), шкіл (понад 30), дитячих садків (50), стадіонів (20), водогонів (50) і лікарень. Крім того, спільно з Фондом Петра Порошенка та Першою Леді Мариною Порошенко ДніпроОДА створює новий освітній простір, відкриваючи інклюзивні класи в кожній школі і реконструюючи всі школи з урахуванням потреб особливих дітей.
Дніпропетровська ОДА активно займається патріотичними проектами: відкрила парк Героїв АТО поруч з будівлею адміністрації, музей АТО, і в серпні цього року в центрі Дніпра встановила найвищий в Україні флагшток (72 метра), на якому розвивається державний прапор.