В зоні проведення ООС поранено українського військового

28.06.2021 10:39   -

Прес-служба ООС повідомляє про те, що учора, 27 червня, в результаті обстрілу з боку терористів було поранено нашого військового.

На Приазов’ї, неподалік ВОДЯНОГО, противник вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.В результаті ворожого обстрілу один військовий отримав осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний“, – сказано в повідомленні.

Загалом, за добу 27 квітня бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Поблизу селища Шуми ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів. Неподалік Старогнатівки російські окупанти здійснювали обстріл з автоматичних станкових гранатометів. На Приазов’ї, неподалік Водяного, противник вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.В результаті ворожого обстрілу один військовий отримав осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний. На півночі Луганщини зафіксовано проліт ворожого БПЛА (типу «Орлан-10») з перетином лінії розмежування. БПЛА противника був своєчасно подавлений засобами РЕБ.

Станом на 7 годину ранку, 28 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.