В Україну прибув «простужений» студент із Китаю

28.01.2020 16:42   -
Автор:

Молодий чоловік 19 років, мешканець Львівської області, що перебував у Китаї у справах навчання, повернувся в Україну із явними ознаками ГРВІ – нежить і кашель. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-службу Львівської облдержадміністрації.
Погіршення самопочуття студент відмітив ще перебуваючи в Китаї. З Шанхая літаком він дістався Варшави, а потягом – до Львова. Потрапивши додому, юнак відчув погіршення стану і його батьки викликали швидку.
Наразі стан студента задовільний, йому поставлено попередній діагноз – «реніт». Втім, лікарі завбачливо помістили хлопця у спеціальний бокс-ізолятор.
Картинки по запросу бокс изолятор для больных
«Проведений експрес-аналіз на грип – результат негативний. Спостерігається незначний риніт. Здійснюється комплекс лікувально-діагностичних заходів. Всі повторні контрольні аналізи відправлені до ЦГЗ МОЗ України та лабораторного центру», – йдеться у повідомленні.
Варто зауважити, що симптоми ГРВІ майже ідентичні до тих, що спостерігаються в інфікованих каронавірусом, епідемія якого триває в КНР.
Раніше повідомлялось, що небезпечний коронавірус дістався уже Німеччини.
Днепр.Главное