В центрі Дніпра стався вибух

21.07.2021 16:58   -

Вранці 21 липня в центрі Дніпра пролунав вибух – його осередком була нежила будівля на проспекті Яворницького. В результаті вибуху в будівлі розтрощено шибки.

21 липня близько 07.00 до поліції надійшло повідомлення про вибух у нежитловому приміщенні на першому поверсі одного з будинків на проспекті Дмитра Яворницького в Соборному районі. Внаслідок вибуху будинок отримав механічні пошкодження у вигляді вибитих вікон. На місці події працюють слідчо-оперативна група відділення поліції, вибухотехніки, кінологи, працівники ДСНС та СБУ. Встановлюються всі обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження“, – коментує вибух поліція.

Як повідомляє видання Горсовет, з’ясувалося, що офіс, розташований у згаданому приміщенні, належить депутату обласної ради Юрію Симонову від блоку Ю. Вілкула «Українська перспектива». Тут же працювали офіс політичної партії «Україна без олігархів», яку очолює Максим Голосний і «Команда Дніпра». Чи пов’язаний вибух з політичною діяльністю і якої партії, поки невідомо.