В результаті обстрілу терористів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув

28.08.2021 08:25   -

Прес-служба ООС повідомила, що 27 серпня в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям.

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Загалом, протягом минулої доби, 27 серпня, було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню. Терористи використовували гранатомети, стрілецьку зброю.

Поблизу НОВОМИХАЙЛІВКИ противник вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Біля ПІВДЕННОГО російські окупанти обстрілювали наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік НОВОЛУГАНСЬКОГО ворог двічі відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів. У напрямку КАТЕРИНІВКИ російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів. Біля НОВООЛЕКСАНДРІВКИ противник обстріляв українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. В районі ЗАЙЦЕВОГО збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів“, – уточнює Штаб ООС.

Станом на 7 годину ранку, 28 серпня, зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню: неподалік Троїцького ворог обстріляв українські позиції з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Світлодарська противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. На обстріли російських окупантів та їхніх найманців наші захисники відкрили вогонь у відповідь.

Бойових втрат внаслідок ворожого вогню за поточну добу серед українських військових немає.