В результаті обстрілу на Донбасі загинув український військовослужбовець

17.08.2021 08:29   -

Прес-служба ООС повідомила про загибель українського воїна на Донбасі – поранення було серйозним і призвело до смерті захисника.

В результаті ворожих обстрілів один військовий отримав вогнепальне поранення несумісне з життям. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого“, – сказано в повідомленні.

Загалом, минулої доби, 16 серпня, було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку терористів. Для обстрілів бойовики використовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Біля ЗОЛОТОГО-4 російські найманці відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік ШИРОКИНОГО ворог обстрілював українські позиції зі станкових протитанкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї. В районі ВОДЯНОГО, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку НОВОМИХАЙЛІВКИ збройні формування Російської Федерації обстрілювали наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поблизу ПРИЧЕПИЛІВКИ російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї“, – уточнює прес-служба.

Станом на 7 годину ранку, 17 серпня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню – поблизу Причепилівки противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї, а в напрямку населеного пункту Водяне, що біля Донецька, збройні формування Російської-Федерації застосували міномети 120-го калібру. На обстріли ворога підрозділи Об’єднаних сил відкривали вогонь у відповідь.