В результаті обстрілів терористів на Донбасі загинув український військовий

14.05.2020 09:15   -

На сході країни знов неспокійно – російсько-терористичні угруповання продовжують обстріли позицій українських військових.

«Минулої доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Українські воїни на всі обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації давали жорстку відповідь та подавляли ворожий вогонь наявними засобами», – зазначено в повідомленні штабу ООС у Фейсбук.

Також повідомляється, що наші військові поранили трьох терористів.

В результаті ворожих обстрілів 13 травня двоє українських військових отримали поранення, а ще один – загинув.

Загиблий воїн – Олександр Карпика, старший солдат 1996 року народження, що проживав у Вінницькій області.

Старший солдат Олександр Карпика 1996 р.н. загинув вчора, 13 травня, під час виконання службових обов’язків у складі сил та засобів ООС на території Луганської області. Військовослужбовець отримав вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення від кулі снайпера. Під час оперативного втручання, на жаль, не вдалося врятувати життя бійця“, – йдеться в повідомленні на сайті Вінницької ОДА.